Virtual City

Virtual City 1.0.3

Bouw je eigen virtuele stad

VOOR

  • Nette graphics
  • Veel gebouwen en goederen
  • Voer missies uit

TEGEN

  • Neemt veel opslagruimte in

Excellent
9

Virtual City is een gratis game waarin je een stad bouwt. Je begint met een stuk braakliggend land, maar binnen mum van tijd heb je een enorme metropool opgetrokken.

Anders dan in de klassieker Sim City, krijg je in Virtual City 18 missies. Virtual City is een uitgebreide game; het telt 50 verschillende gebouwen, 25 soorten handelsgoederen en 16 bijzondere prestaties. Tevens ga je na een geslaagde actie door naar een hoger niveau, met level 50 als eindpunt.

Ondanks alle missies en verdiensten omvat het bouwen van je stad de hoofdmoot van je taken. Een architect, manager, stedenbouwkundige en een officier helpen je hierbij middels handige tips. Zo zorg je ervoor dat je stad genoeg inkomen vergaart, niet ten onder gaat aan vervuiling en criminaliteit én houd je ook je bewoners tevreden. De gameplay is uitstekend uitgewerkt en dat maakt Virtual City een waar genot om te spelen.

In zijn genre is Virtual City een uitblinker. Zodra je begint te bouwen, is het moeilijk te stoppen. Het biedt een enorme uitdaging in het ontwikkelen van je eigen strategie. Dit maakt Virtual City een must have.

Meeste downloads Strategiespellen voor android

Meer
Virtual City

Download

Virtual City 1.0.3

Beoordelingen about Virtual City